Leerlingen in de kijker


Onze slogan, 'Dé school die eruit springt', kozen we niet zo maar. We hebben in onze school dan ook heel wat talent onder onze leerlingen en leerkrachten. Graag lichten we op deze pagina een aantal leerlingen uit die iets bijzonder hebben verwezenlijkt.

Schooljaar 2017-2018

Vanaf dit schooljaar werken we met een album waarin we alle foto's en beschrijvingen zetten. Bekijk hieronder de verwezenlijkingen van onze leerlingen. Klik de foto's aan voor een uitgebreide beschrijving.

 

Schooljaar 2016-2017

  • Kasper Dupré - oudleerling

Kasper heeft onze school een hele meerwaarde bezorgd. Hij schilderde de patroonheilige van onze school, de Heilige Calasanz, tegen een lege muur aan de A-blok op levensgroot formaat. Ook doorheen de afgelopen jaren verzorgde hij heel wat grafisch werk voor onze leerlingenraad. Een echte kunstenaar!

RTV kwam langs om het project van Kasper te filmen en hier een verslag van te maken, dat je hier kan bekijken:

 

Kasper op RTV

Kasper Dupré

  • Jasmine Wijnants - 4 handel

Jasmine is een sportster met toekomst. Wekelijks vind je haar meerdere uren in het zwembad of in de fitnesszaal. In totaal traint Jasmine 23 uur (!) per week om bij de top van de Belgische zwemwereld te horen. Jasmine valt regelmatig in de prijzen en heeft al verschillende titels op haar naam staan.

213u1465e7811f93634ac978d2ad3bdff8e76bb5

  • Eileen Dara - oudleerling

Eileen bezit de gave van het woord en dit is professionals niet ontgaan. Een Nederlandse uitgeverij heeft besloten om haar verhaal in boekvorm uit te brengen. Het boek kreeg als titel 'Eleonore'. Fantastisch is dit toch om als dertienjarige je eigen jeugdboek te kunnen promoten!

Dit doet Eileen dan ook met veel trots en enthousiasme. Als je geïnteresseerd bent om wat meer te weten te komen, kijk dan zeker eens op haar op haar blog eileendara.auteursblog.nl.

eileendara