Ouder en sympathisant


Inleiding

Ben je op zoek naar een kwaliteitsvolle en dynamische school? Dan zit je in het Sint-Calasanzinstituut op je plaats. Dagelijks staat een gedreven team klaar om met enthousiasme de leerlingen op te vangen in een warme, moderne school. Onze leerkrachten geven op een persoonlijke manier les, bieden voldoende uitdaging en dit in een mooie balans met een goede ondersteuning en zorg. Kortom, als leerling krijg je alle kansen tot ontplooiing met aandacht voor je talenten en noden.

Op deze pagina geven we je een inkijk in onze schoolwerking en ons studieaanbod aan de hand van een digitale rondleiding met foto’s, filmpjes en getuigenissen.

Virtuele rondleiding

Ben je benieuwd naar hoe onze school eruitziet? Via de onderstaande plattegrond kan je het Sint-Calasanzinstituut virtueel bezoeken. Aan de hand van foto’s en filmpjes neem je een kijkje in de lokalen, op de speelplaats, de sporthal en andere plekken in de school. 

Met de pijltjes links en rechts van de plattegrond kan je naar de verschillende verdiepingen van de school gaan.

Wat heeft Sint-Calasanz jou te bieden?

Nog steeds niet overtuigd? Onze leerlingen vertellen jullie vol enthousiasme waarom zij graag op het Sint-Calasanzinstituut zitten.

We lieten enkele eerstejaars uit de verschillende talentmodules aan het woord over hun eerste ervaringen met hun nieuwe school.

 

De leerlingen van het derde jaar gingen op onderzoek en bevraagden hun medeleerlingen over het leven hier op school.

 

We lieten enkele ouders aan het woord over hun ervaringen met onze school.

Nog vragen? Klik hier voor enkele veelgestelde vragen