Funmix

Op het einde van januari organiseert onze school steeds een Funmix voor de leerlingen van het 5de en 6de leerjaar van de omliggende lagere scholen. Tijdens deze activiteitennamiddag kunnen leerlingen een keuze maken uit een hele lijst aan workshops: van STEM-activiteiten als het besturen van drones of het uitvoeren van proefjes in het labo, over creativiteit in de keuken of handigheid in het techniekatelier, tot zelfs sportieve prestaties met freerunning en zaalvoetbal.

Naast de ‘fun’ die de leerlingen tijdens deze activiteiten beleven, kunnen ze tijdens deze namiddag ook op een spontane en leuke manier kennismaken met onze school en de leerkrachten.

Op woensdag 31 januari 2024 is het weer zover! Dan gaat de volgende editie van onze Funmix door. Misschien kreeg jij in de klas ook bezoek van één van onze leerkrachten die over de Funmix kwam vertellen?

Wil je er graag bij zijn op 31 januari 2024? Inschrijven kan vanaf woensdag 17 januari om 18 uur via volgende knop:

Opgelet! Bij de inschrijving moet je meteen jouw twee keuze-activiteiten aanduiden.
Bekijk daarom best vooraf nog eens de activiteiten waaruit je kan kiezen.
Voor sommige activiteiten gaan de inschrijvingen zeer snel, dus het is handig als je vooraf je keuze (met eventueel een reserve optie) hebt bepaald.
Ook belangrijk: programmeren met Micro:bit is een lange sessie. Als je deze kiest, moet je geen andere keuze meer maken.